Внос на нови и употребявани МПС

Логистика и внос на МПС от чужбина

Ние въведохме услугата логистика и внос на МПС от чужбина , за да предоставим на нашите клиенти най-доброто съотношение цена/качество за определена марка и модел автомобил, като едновременно с това осъществяваме цялостната логистика по търсенето, договарянето, закупуването, транспортирането и уреждането на вноса в България.

Разбира се, всеки случай е уникален, но най-често има три възможности:

Търсите определена марка и модел автомобил, но не знаете за каква цена може да го закупите. В този случай, ще открием желания от вас автомобил и ще ви предложим комплексна цена, която включва продажната цена, транспортирането му от чужбина, неговата регистрация и всички останали процедури по неговия внос.


Избрали сте си конкретен автомобил , но нямате времето, опита и не познавате европейските закони и условия за придобиване на МПС. В този случай, ние можем да проведем предварителни преговори със собственика и да организираме експертен оглед на място. Ако всичко е наред ще докараме автомобила до България като оформим документите по неговия внос на най-добрата за вас цена.

Имате определен бюджет и търсите най-изгодното решение за придобиване на употребяван автомобил. Ние ще ви консултираме кои са най-подходящите автомобили за вашия бюджет като ви предложим едновременно с това цялостна услуга по закупуване, транспорт, уреждане на внос и застраховането му.

Свържете се с нас и ние ще ви предложим най-доброто решение.