Грижа
09.03.2020 г.

Работим с грижа за Вас - нашите клиенти и партньори

Уважаеми Клиенти и Партньори,

Бихме желали да Ви уверим, че екипите на Ню Брокер и Ню Ауто Сървисис продължаваме да работим с традиционното за нас високо ниво на обслужване на нашите клиенти, като гарантираме, че спазваме най-високо ниво на безопасност и следим следим ежедневно правителствените насоки и следваме всички препоръки.

Ние поддържаме нашите служители максимално добре информирани за ситуацията чрез ежедневни инструкции, като се стараем те да работят в безопасност, за което вземаме най-строги мерки.

Това са изключителни трудни времена, но ние се стараем максимално добре да работим с Вас, нашите клиенти и да намираме алтернативни и гъвкави начини да удовлетворим Вашите нужди.

В тази връзка, въвеждаме и следната организация на работа:
  • Офисите ни в гр. София работят онлайн за 80% от служителите ни за неопределен срок;
  • офисите ни в страната следят ситуацията и ще предприемат същите мерки
  • при конкретна преценка по места;
  • временно преустановяваме разплащанията в брой, като препоръчваме разплащанията да стават по банков път. Ако имате нужда от съдействие, нашите служители са на линия да ви съдействат.
Ползвайки съвременните средства за комуникация ние оставаме на Ваше разположение за запитвания, подновявания на застраховки и въпроси относно съдействие при щети и други;

Tук са нашите контакти. Моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти и да следите всичко актуално тук на нашата интернет страница:

Людмил Тасков - тел:088976 440  е-мейл:office@newautoservices@bg 
Цано Цанов -  тел: 0878/931 915, е-майл: tzanov@newbroker.bg
Милен Симеонов: тел 0894/679 010 , е-майл: pga1@abv.bg